GISELE: Valkoinen on uusi Punainen

Lauantaina 19/11/2016 kello 12:00 oli jännittävä hetki, tuolloin oli mentävä eilen sovittuun autokaupan lopulliseen neuvotteluun jonka tavoitteena oli saada uusi uljas auto. Autokauppias Vauhti-Vaunu Kotkan toimipiste olikin jo pätevästi hoitanut alustavat yksityiskohdat mallikkaasti joten hyvillä mielin auto koeajoon. 125 Hevosvoimainen EcoBoost hyrisi kuin kalasaaliin saanut kissa ja ensimmäistä kertaa pystyin puhumaan ilman huutamista kun auton moottoriäänet olivat lähes olemattomia.

Auto luovutetaan minulle 25/11/2016 ja yhteinen taival uuden vitivalkoisen Fordin kanssa saa alkaa. Tapanani on aina ollut antaa jopa autoille kutsumanimiä eikä tämä valkoinen Ford tee siinä poikkeusta. Auton nimeksi tulee GISELE.

Tulen jatkossakin päivittämään viimeiset uutiset GISELE:n ja minun yhteisistä seikkailuista joten pysykää linjoilla.